Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (2024)

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (1) Nola Jones

31 augustus 2023 (bijgewerkt: 31 augustus 2023)ingediend bij: Oplossing

In tegenstelling tot die andere dating-apps is het zoeken naar een app voor de LGBTQ-gemeenschap een grotere uitdaging. Grindr is een van de beste dating-apps die matches geven aan hom*o's, transgenders, biseksuelen en queers. Dus: “Is Grindr down?” wordt nu een populair probleem. Zou je op zoek gaan naar een andere online dating-app om deze te vervangen? Gelukkig geeft dit bericht je antwoorden op beide! Terwijl u de inhoud leest, leert u met welke problemen Grindr te maken heeft gehad, waardoor Grindr problemen niet vernieuwt en andere. Bovendien zijn er vijf gedeelde alternatieven die uw tijd waard zijn.

Gidslijst

Is Grindr offline? Maak kennis met de problemen van Grindr De 5 beste alternatieven voor u als Grindr niet beschikbaar is Veelgestelde vragen over de Grindr-app: is Grindr niet beschikbaar?

Is Grindr offline? Maak kennis met de problemen van Grindr

Grindr werd in 2009 geïntroduceerd en heeft tot doel een van de grootste netwerk-apps voor de LGBTQ-gemeenschap te worden. Op dit moment heeft het miljoenen gebruikers wereldwijd. Maar net als bij elke andere datingapplicatie zul je ongetwijfeld problemen tegenkomen met Grindr. Maar zoek verlichting omdat u niet de enige bent die dit probleem ervaart. Als Grindr niet goed voor je werkt, bekijk dan hieronder de geschiedenis van Grindr die een storing heeft doorgemaakt.

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (2)

Op 14 juli 2022Volgens de Google Play Store klaagden Android-gebruikers dat de app plotseling begon te crashen. Er wordt erkend dat dit wordt veroorzaakt door een bug op de server, maar ze weten het niet zeker. Na 5 dagen, op 19 juli 2022, de problemen zijn opgelost. De storing deed zich opnieuw voor 19 juni 2023, en werd meteen opgelost. Ondertussen meldden gebruikers dat hun service opnieuw crashte 28 juni 2023, en werden de dag erna opgelost. En het recente ‘Is Grindr down’-probleem doet zich als laatste voor 13 juli 2023.

Zoals u kunt zien, heeft Grindr met veel problemen te maken gehad, wat tot veel problemen heeft geleid. Hieronder vindt u de lijst met vele scenario's die Grindr-gebruikers hebben ervaren.

1. Grinder kan niet vernieuwen

Er zullen momenten zijn waarop Grindr er niet in slaagt om te vernieuwen, wat lastig is omdat je dit doet om nieuwe berichten, meldingen of andere updates te ontvangen. Als dit gebeurt, kunt u de app afsluiten en vervolgens de cache wissen in Instellingen.

2. Aanmelding molen mislukt

Mogelijk bent u uw accountgegevens vergeten of ligt het probleem in de app. Om het op te lossen, zorg er eerst voor dat je verbinding stabiel is, je hebt de nieuwste versie van Grindr. Zorg er daarna voor dat u de juiste accountgegevens invoert. Bovendien kunt u uw apparaat opnieuw opstarten of de app opnieuw installeren.

3. Grindr-berichten worden niet verzonden

Twee redenen waarom u geen bericht kunt verzenden, zijn waarschijnlijk omdat u niet bent verbonden met een draadloos netwerk, of omdat Grindr u beperkingen oplegt. Je kunt naar Instellingen gaan en vervolgens de Grindr-app zoeken; Zorg er vanaf daar voor dat u Grindr-machtigingen inschakelt.

4. Grindr laadt niet

Omdat er verschillende redenen kunnen zijn waarom Grind niet correct wordt geladen, kan de service u niet precies vertellen wat de oorzaak hiervan is. Probeer het programma opnieuw te installeren en de cache te wissen via Instellingen. Als u een update heeft uitgevoerd, kunt u uw apparaat net zo goed opnieuw opstarten, omdat de update soms een probleem veroorzaakt.

De 5 beste alternatieven voor u als Grindr niet beschikbaar is

Gelukkig zijn er, naast Grindr, veel datingapplicaties die het beste geschikt zijn om matches te geven aan leden van de LGBTQ-gemeenschap als Grindr niet beschikbaar is. Omdat de Grindr-server vaak crashproblemen ondervindt, kan het vinden van Grindr-alternatieven is de beste. Dus, zonder uitstel, hier zijn de vijf beste alternatieven voor Grindr.

1. HAAR

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (3)

De HAAR dating-app, functioneert als een sociale media-applicatie, zoals Facebook. Het heeft de functie Communities om mensen met dezelfde interesses in jouw omgeving te zien. Natuurlijk worden matches, net als andere dating-apps, gemaakt door naar links of rechts te vegen. Hoewel het je beste vervanging kan zijn als Grindr niet werkt, is het handig om je budget op orde te hebben, aangezien je misschien voor alles moet betalen voor extra functies.

2. Scharnier

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (4)

De volgende in de rij is Hinge, waarmee je ijsbrekers kunt gebruiken in plaats van vragen. Bovendien worden matches gemaakt door de foto's van uw voorkeurspersoon leuk te vinden of erop te reageren in plaats van te vegen. Met ondersteuning van GLAAD – een non-profitorganisatie die zich richt op de LGBTQ-gemeenschap – is het gebruik van Hinge effectief in het helpen van hom*o's, bi-, trans- en queers om beter contact te maken op basis van hun interesses en compatibiliteit.

3. Dierentuin

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (5)

Wanneer u tegenkomt dat Grindr niet werkt, is Zoosk een van uw beste keuzes! Dit videodating-app werkt geschikt op iOS- en Android-apparaten, met meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd. U kunt gemakkelijk matches vinden, of u nu op zoek bent naar iets leuks of serieus. Het wordt geleverd met een SmartPick-functie, waarmee u uw wedstrijden kunt personaliseren. Bovendien kunt u ook genieten van de Mega Flirt-tool, waarmee u in één keer vragen naar meerdere gebruikers kunt sturen.

4. Growlr

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (6)

Als je op zoek bent naar een online dating-app als Grindr niet werkt, en die vooral gericht is op de berengemeenschap, dan is Growlr de beste plek! De gebruikers ervan, beren genoemd, zijn doorgaans mannelijke hom*oseksuele mannen. Hiermee kun je zoeken naar een beer die online en bij jou in de buurt is; Bovendien heeft het een check-in- en barsfunctie om te zien welke beren in de buurt van jouw locatie aan het daten zijn. Net als de anderen genoemd, is deze app beschikbaar in de App Store en Google Play.

5. Scruff

Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (7)

Scruff is een applicatie die wordt erkend als de veiligste dating-app voor de LGBTQ-gemeenschap wanneer Grindr niet beschikbaar is. Hiermee kun je filteren door tags in te stellen op basis van de jongens die je bij jou in de buurt of op andere plaatsen wilt hebben. Bovendien krijgen veiligheid en beveiliging prioriteit bij Scruff, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw gegevens verloren gaan. Bovendien worden alle foto's, berichten en video's gesynchroniseerd op uw apparaat, maar vastleggen is niet toegestaan. Gebruik in dit geval AnyRec Screen Recorder om schermafbeeldingen te maken van convo's of afbeeldingen die u met anderen wilt verzenden. Door deze software te gebruiken, kunt u uw vastgelegde scherm flexibel opnemen en vervolgens bewerken en vervolgens zonder watermerk opslaan.

Gratis download

100% Veilig

Gratis download

100% Veilig

Veelgestelde vragen over de Grindr-app: is Grindr niet beschikbaar?

  • Waarom werkt het Grindr-videogesprek niet?

    Voordat u iets anders doet, moet u ervoor zorgen dat u de video op Grindr hebt ingeschakeld. Als dit is ingeschakeld, kan het probleem worden veroorzaakt door een klein probleempje in de toepassing. Je kunt hem altijd opnieuw opstarten of de app updaten naar de nieuwste versie.

  • Is Grindr offline als berichten plotseling verdwijnen?

    Nee. Berichten verdwijnen wanneer een profiel wordt verbannen omdat ze de communityrichtlijnen schenden. Of de persoon met wie u hebt gesproken, kan zijn of haar Grindr-profiel verwijderen, waardoor al zijn gegevens, inclusief de berichten, worden verwijderd.

  • Welke oplossingen moet ik proberen als Grindr niet werkt op mijn apparaat?

    U kunt de applicatie opnieuw opstarten, de cache wissen in Instellingen, deze opnieuw installeren om bugs op te lossen of deze bijwerken naar de nieuwste versie als deze beschikbaar is. Bovendien kunt u uw telefoon opnieuw opstarten of bijwerken.

  • Hoe kan ik de cache in Grindr wissen als deze niet wordt geladen?

    Ga op een Android-apparaat naar ‘Instellingen’ en zoek ‘Apps’ om ‘Grindr’ te vinden. Tik daarna op "Opslag" en vervolgens op de optie "Gegevens wissen". Open ondertussen voor iOS 'Instellingen', ga naar 'Algemeen' en tik vervolgens op 'iPhone-opslag'. Scroll naar beneden om 'Grindr' te vinden, tik op 'App verwijderen' en de oude gegevens worden verwijderd.

  • Waarom kan Grinder de feed niet vernieuwen?

    Er zijn veel redenen achter dit probleem; dit kan worden veroorzaakt door een onstabiele internetverbinding, een verouderde versie van Grindr of een storing in de server. Of misschien wordt het probleem veroorzaakt door uw apparaat zelf.

Conclusie

Nu je een idee hebt van de storingsgeschiedenis van Grindr, zul je niet schrikken als je ervaart dat Grindr weer niet werkt. Voor de LGBTQ-gemeenschap is de online dating-app een effectieve manier om hen te helpen hun liefde wereldwijd of dichtbij hun woonplaats te vinden. En gelukkig is Grindr niet de enige app die hen hun match biedt, er zijn verschillende apps zoals Scruff, Hinge, Zoosk, etc. beschikbaar als Grindr vanwege problemen weer uit de lucht is. Een ander ding dat wordt genoemd, is de AnyRec Screen Recorder, waarmee u uw favoriete berichten of foto's kunt vastleggen van de persoon met wie u matcht voordat Grindr niet beschikbaar is. Dat is alles voor vandaag! Veel plezier met het vinden van jouw match.

Gratis download

100% Veilig

Gratis download

100% Veilig

Gerelateerde artikelen:

  • Wat is de beste geheime dating-app om liefde te vinden? [Android/iOS]
  • Wat is de Grindr-webversie en waarom werkt het niet?
  • Vraagt u zich af waar u een Sugar Momma kunt vinden? Hier zijn de top 5 websites om naartoe te gaan
  • HUD Dating App Review: voors, tegens en beste dating-app-alternatieven
Grindr naar beneden? Weet waarom en maak online vrienden met 5 tools (2024)

FAQs

Waarom geeft Grindr aan dat ik online ben, terwijl dat niet zo is? ›

Onlinestatus

Je profiel blijft tot 1 uur lang zichtbaar in het Grid nadat je offline bent gegaan . Let op: op Grindr Web verdwijnt dat groene stipje direct nadat je bent uitgelogd.

Hoe werkt Grindr online? ›

Grindr Web is een browsergebaseerde versie van Grindr (momenteel alleen beschikbaar voor onze XTRA- en Unlimited-abonnees) die toegankelijk is via uw laptop, smartphone of tablet . Je kunt kijken wie er in de buurt is, chatten en meer – allemaal zonder de Grindr-app te downloaden!

Wat is beter dan Grindr? ›

De beste dating apps van 2024.
  • Tinder. Tinder is 1 van de meest populaire dating apps van de afgelopen jaren. ...
  • Happn. Happn werkt ook in andere landen goed. ...
  • Lexa. Wil je het daten iets serieuzer aanpakken? ...
  • Bumble. Bumble lijkt op Tinder. ...
  • Fruitz. ...
  • Breeze. ...
  • Grindr. ...
  • Feeld.
Jan 2, 2024

Is Grindr online accuraat? ›

Grindr verzamelt uw gegevens alleen binnen een nauwkeurigheidsstraal van 100 meter . Soms kan dit heel dichtbij zijn waar u zich bevindt en soms kan dit bijna 100 meter verwijderd zijn van uw werkelijke locatie.

Hoe weet ik of iemand incognito is op Grindr? ›

Wanneer u Incognito gebruikt, lijkt u offline voor mensen die u aantikt of een bericht stuurt. Niemand ziet of u hun profiel bekijkt en u verschijnt ook niet op de lijsten met bekeken mij. Als uw status Incognito is, worden uw leesbevestigingen niet weergegeven aan gebruikers die leesbevestigingen hebben ingeschakeld .

Hoe open ik Grindr zonder dat ik online ben? ›

Je kunt gewoon naar de instellingen van je profiel gaan en de optie "Toon mij in Explore Searches" uitschakelen . Op deze manier wordt je Grindr-profiel niet weergegeven op het tabblad Explore. Hoe word je onzichtbaar op Grindr? Als je Grindr in een incognitomodus wilt gebruiken, moet je het abonnement "Unlimited" nemen.

Hoe zorg je ervoor dat je niet gezien wordt op Grindr? ›

Om je af te melden voor Bekeken Mij en je profiel te verbergen voor de Bekeken Mij-lijsten van andere mensen, ga je naar je Instellingen en scrol je omlaag naar 'Toon Mij'. Schakel daar 'Toon Mij in Bekeken Lijst' uit. Hiermee wordt ook je eigen Bekeken Mij-lijst uitgeschakeld en wordt je bestaande Bekeken Mij-geschiedenis verwijderd.

Is Grindr ook voor hetero? ›

Grindr is een geosociale applicatie (app) voor smartphones, bedoeld om hom*o- en biseksuele mannen, queer en transgender personen met elkaar in contact te brengen.

Kan je screenshot maken op Grindr? ›

Step 1: Launch the Grindr app on your Android device. Find the chat or profile that you intend to capture as a screenshot. Step 2: Press and hold the Power and Volume down buttons together. It will let you capture the screenshot.

Is er een Grindr voor vrouwen? ›

Er zijn speciale datingsites/apps voor LHBT'ers:

HER (voor vrouwen) Wapa (voor vrouwen) Grindr (voor mannen)

Wat is de meest succesvolle dating app? ›

Tinder. De meest populaire app van allemaal, waardoor elk type vrouw altijd te vinden is.

Welke datingapp voor serieuze relatie? ›

De 6 beste serieuze dating apps:
  1. Inner Circle. Met de hashtag #daretodatebetter zet Inner Circle zich al ruim tien jaar in voor méér dan puur een beetje swipen. ...
  2. Happn. ...
  3. Bumble. ...
  4. Breeze. ...
  5. Hinge. ...
  6. Raya.
Apr 6, 2023

Kun je een specifieke persoon vinden op Grindr? ›

Helaas kun je niet zoeken naar een specifiek profiel op Grindr . Het algoritme toont alleen matches binnen een straal van 50 mijl, tenzij je vraagt ​​om resultaten te tonen die groter zijn dan 50 mijl.

Hoeveel profielen kun je zien op Grindr? ›

Xtra-gebruikers kunnen elke combinatie van rasterbedieningen gebruiken en de dichtstbijzijnde 600 profielen bekijken. Een onbeperkt aantal gebruikers kan elke combinatie van rasterbedieningen gebruiken en ALLE profielen bekijken.

Hoe kom ik erachter of iemand een Grindr-account heeft? ›

Hoe je kunt zien of iemand op Grindr zit - Quora. Meld je zelf aan voor Grindr en ga op zoek naar de profielen van anderen . De makkelijkste manier is om zelf naar Grindr te gaan en op zoek te gaan naar het profiel van de andere persoon. Als het bestaat, dan heb je je antwoord.

Hoe zie ik de afstand op Grindr? ›

Selecteer je profielpictogram. Selecteer Instellingen. Scroll naar beneden en selecteer 'Toon mij'. Tik op de schakelaar voor 'Toon mijn afstand' .

Waarom klopt mijn Grindr-locatie niet? ›

Netwerkverbindingsfouten: Net als elke andere online dating-app, vereist Grindr een stabiele internetverbinding om uw locatie nauwkeurig te bepalen en bij te werken. Als u problemen ondervindt met de netwerkverbinding, zoals een zwak signaal of een onderbroken verbinding , kan dit ertoe leiden dat de app onjuiste locatiegegevens weergeeft.

Kun je anoniem op Grindr? ›

Gevaren. Gebruikers kunnen via Grindr anoniem contacten aangaan, wat een voordeel is voor mannen die (nog) niet uit de kast zijn, anderzijds brengt deze anonimiteit ook gevaren met zich mee, met name voor onervaren hom*oseksuele jongeren.

Top Articles
4Moms MamaRoo 4 - Classic Grey | bol
Costco Wholesale, Kailua-Kona, HI - Reviews, Ratings, Tips and Why You Should Go – Wanderlog
Camping World Of New River
Barstool Sports Gif
Craigslist The Big Island
Mimissliza01
Pobierz Papa's Mocharia To Go! na PC za pomocą MEmu
Rickrolling Link Generator
Quadrilateral Angles Sum Property - Theorem and Proof
Survivor Australia Wiki
Futuretechgirls Contact
Cold War Brainpop Answers
24/7 Walmarts Near Me
On Trigger Enter Unity
Teenbeautyfitness
Parentvue Stma
Syncb Ameg D
Ice Crates Terraria
Aspen Portal Amherst Ny
Cherry Crush Webtoon Summary
Pechins Ad
O'reilly's In Mathis Texas
Naval Academy Baseball Roster
Espn College Basketball Scores
Springfield Ma Craigslist
Jeff Danker Net Worth
27 Sage Street Holmdel Nj
Mark Rosen announces his departure from WCCO-TV after 50-year career
Palmer Santin Funeral Home Fullerton Nebraska Obituaries
Coil Cleaning Lititz
Did Hannah Jewell Leave Wnem Tv5
Unblocked Games 66E
Hmnu Stocktwits
Blue Beetle Showtimes Near Regal Independence Plaza & Rpx
Hingham Police Scanner Wicked Local
Star Wars Galaxy Of Heroes Webstore
Beaufort Mugfaces Last 72 Hours
Bob Wright Yukon Accident
Mcoc Black Panther
Experity Installer
Craigs List Outdoor Furniture
How Much Does Costco Gas Cost Today? Snapshot of Prices Across the U.S. | CostContessa
Busted Newspaper Mcpherson Kansas
Leader of multi-state identity fraud ring sentenced to federal prison
Alvin Isd Ixl
Trinity Portal Minot Nd
Olive Onyx Amora
Myrtle Beach Pelicans Stadium Seating Chart
SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
Ds Cuts Saugus
Omni Id Portal Waconia
Four Observations from Germany’s barnstorming 5-0 victory over Hungary
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5938

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.